Skip to navigation


Building a new headquarters for Barnardo’s

Building new head office for Barnardo's

Barnardo's old headquarters, Barnardo's House, was nearing the end of its useful life. We had to consider a number of options and these included a major refurbishment of the current building or the construction of a new one.

It became clear very quickly that a refurbishment was not financially feasible and that a new building offered us the best value for money.

The new headquarters is now complete and gives us a modern, light and flexible working environment and provides the infrastructure and ways of working to enable Barnardo’s to continue to be the UK’s leading Children’s Charity.

It's built to last at least 50 years and is environmentally friendly and has good accessibility for disabled staff, volunteers and visitors.

Our aim remains for the whole project to be self-financing from the sale of the new housing development.

The programme commenced in August 2011 and the new building was completed and occupied in Autumn 2013.